Inovatívne zdravotnícke pomôcky a výživové doplnky

Trápi vás kašeľ a zápaly dutín? Ako ich prekonať?

Aj tieto zdanlivo menej vážne zdravotné ťažkosti vám spôsobujú výrazné zníženie kvality života.

Všetci vieme, ako ťažko sa zaspáva s upchatým nosom. Aká nepríjemná je komunikácia pri zápale hrdla, alebo priedušiek. Najhoršie je, že tieto problémy môžu v konečnom dôsledku prerasť do chronických ochorení, vyžadujúcich dlhodobú, ba až trvalú liečbu.

Nepodceňujte váš zdravotný stav a dajte na vekmi overené prírodné spôsoby liečby.

V poslednom období sa mnoho ľudí orientuje na liečbu prírodnými látkami overenými dlhoročnými skúsenosťami. Súčasný stav nášho životného prostredia je alarmujúci. Civilizačné ochorenia, medzi ktoré patria aj zápaly dýchacích ciest a rôzne druhy alergií sú veľmi časté. Možno aj preto hľadáme častejšie pomoc v prírodnom liečiteľstve.

Kombinácia skúseností „starých materí“ a najnovších vedeckých výskumov a technológií, prináša výrazný posun v tejto liečbe. Upravené spôsoby prípravy bylinných, ale aj ostatných prírodných produktov zaručujú ich zvýšenú účinnosť. Eliminujú nežiaduce účinky a naopak posilňujú to, čo organizmu prospieva.

Ako sa teda chrániť?

Rada produktov PropoMucil, je pripravená formou využívania nových technológií pri spracovaní liečivých prírodných extraktov. PropoMucil obsahuje jedinečnú kombináciu N-acetylcysteínu a štandardizovaného extraktu Propolisu.

Čistený propolis bez alergénov je vhodný na dlhodobé užívanie. Je známy ako prírodné antibiotikum účinné pre boj s baktériami, vírusmi a plesňami. Má antiseptický, anestetický účinok. Posilňuje imunitu, tlmí bolesť a regeneruje dutiny nosohltana.

Prírodný N-acetylcysteín získaný fermentáciou sa používa v liekoch pri zápaloch dýchacích ciest. Rozpúšťa hustý viskózny hlien a uľahčuje jeho vykašliavanie. Využíva sa pri akútnych aj chronických zápaloch a chráni bunky respiračného traktu.

Používanie

Produkty sú dostupné vo forme prášku a sirupu pre deti a dospelých. Môžu sa užívať dlhodobo. Sú vhodné aj pri ťažkých chronických, vírusových a bakteriálnych ochoreniach po konzultácii s lekárom!

Prášok sa rozpustí vo vode, premieša a vypije.Sirup sa naleje do odmerky premieša v ústach a prehltne.

Pred použitím si prečítajte príbalový leták, kde je uvedené aj dávkovanie, alebo sa poraďte s lekárnikom.

Ak si chcete pomôcť a zlepšiť svoj zdravotný problém, alebo perspektívne posilniť svoje zdravie, žiadajte v každej dobrej lekárni alebo kliknete pre viac informácií na odkaz nižšie a dozviete sa, ako na to! PropoMucil.

Prihláste sa na odber noviniek

Záleží nám na ochrane vašich údajov. Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov.

lunamedic

Firma lunomedic, s.r.o. sa zaoberá predajom inovatívnych zdravotníckych pomôcok a výživových doplnkov od renomovaných slovenských a zahraničných výrobcov, ktoré sú vyrábané za prísnych kritérií. V produktoch sú používané tie najkvalitnejšie extrakty surovín, čím chceme zabezpečiť maximálnu kvalitu pre Vás.

Kontaktné údaje

© 2023 lunomedic.sk | Všetky práva vyhradené