Inovatívne zdravotnícke pomôcky a výživové doplnky

Zmena farby komponentov injekčných striekačiek Tiss’You Srl

Spoločnosť Tiss’You Srl oznamuje dôležité zmeny vo vzhľade svojich injekčných zdravotníckych zariadení. V dôsledku dlhodobých meškaní v dodávateľskom reťazci materiálov bola spoločnosť nútená prijať opatrenia na zabezpečenie kontinuity výroby a dodávok svojim zákazníkom.

Paolo Fattori, generálny riaditeľ Tiss’You Srl, so sídlom a výrobným zariadením v Domagnano, San Maríno, oznámil, že spoločnosť prijala rozhodnutie o zmene farby niektorých komponentov svojich injekčných striekačiek. Konkrétne ide o zmenu farby piestov a viečok striekačiek, ktoré budú v najbližších mesiacoch uvedené na trh.

Dôvody zmeny
Problémy v dodávateľskom reťazci spôsobili meškania v dodávkach materiálov potrebných na výrobu striekačiek. Aby sa predišlo blokáciám alebo ďalším meškaniam vo výrobe, spoločnosť Tiss’You sa rozhodla akceptovať dodávky komponentov aj v iných farbách, než na aké boli zákazníci zvyknutí.

Aké zmeny očakávať
Pre výrobné dávky medzi májom a júlom 2024 budú injekčné zdravotnícke zariadenia Tiss’You obsahovať striekačky s bielymi namiesto fialových piestov a s bielymi namiesto priehľadných viečok. Táto zmena farby nijako neovplyvní kvalitu ani funkčnosť výrobkov, ktoré zostanú na rovnakej vysokej úrovni, na akú sú zákazníci zvyknutí.

Zachovanie kvality
Je dôležité zdôrazniť, že napriek týmto zmenám farby zostáva kvalita a účinnosť našich produktov nezmenená. Všetky naše injekčné zariadenia sú vyrobené z materiálov najvyššej kvality a spĺňajú prísne normy a regulácie. Našim zákazníkom garantujeme, že sa môžu spoľahnúť na bezpečnosť a účinnosť našich produktov, aj keď sa ich vizuálny vzhľad dočasne zmení.

Záver
Spoločnosť Tiss’You Srl si váži porozumenie a podporu svojich zákazníkov počas tohto prechodného obdobia. Naším hlavným cieľom je zabezpečiť, aby naši zákazníci dostali svoje objednávky načas a bez ďalších meškaní, aj keď to znamená dočasnú zmenu farby našich produktov.

Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa týchto zmien, neváhajte nás kontaktovať.

Dátum: 15. mája 2024

PDF prílohy:

  1. Declaration white pistons and caps
  2. oznámenie

Prihláste sa na odber noviniek

Záleží nám na ochrane vašich údajov. Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov.

lunamedic

Firma lunomedic, s.r.o. sa zaoberá predajom inovatívnych zdravotníckych pomôcok a výživových doplnkov od renomovaných slovenských a zahraničných výrobcov, ktoré sú vyrábané za prísnych kritérií. V produktoch sú používané tie najkvalitnejšie extrakty surovín, čím chceme zabezpečiť maximálnu kvalitu pre Vás.

Kontaktné údaje

© 2023 lunomedic.sk | Všetky práva vyhradené