Inovatívne zdravotnícke pomôcky a výživové doplnky

Ako Propomucil v spreji pomohol pri zápale očí a upchatých kanálikoch

Pani Darinka má veľmi pozitívne skúsenosti s produktmi Vitaglucan a Propomucil. Jej dcérka mala minulý rok pred Vianocami problémy so zapáleným okom a upchatými nosnými kanálikmi. Preto od nás dostala vzorku Propomucil Nosový sprej. Tento produkt vtedy nebol k dispozícii na predaj ale to sa v novembri 2020 zmenilo a tento mimoriadne účinný sprej do nosa je už bežne dostupný aj na Slovensku.

Pozvali sme teda pani Darinku na krátky rozhovor, o jej skúsenostiach s Propomucilom v spreji.

– Priblížte nám, prosím, situáciu v ktorej bola vaša dcéra

Dcérke  sa vlani pred Vianocami zapálili oči a upchali slzné kanáliky, mala predpísané aj antibiotické kvapky nič nezaberalo, očká jej stále hnisali.

– Aké liečby ste doteraz na problém nasadili?

Spomínala som antibiotické kvapky ale tie nemali v podstate žiaden účinok a slzné kanáliky ostávali stále upchaté a to spôsobovalo aj zápal očí.

– Aké výsledky sa dostavili a po akom čase pri použití Propomucilu v spreji?

Pred Silvestrom mi pán Nôta odporučil Propomucil sprej do nosa. Sprej zabral a hneď na druhý deň sme badali výrazné zlepšenie. Do troch dní sme už ani nevedeli, že by mala niečo s očkami. Odvtedy sa jej to nestalo, ale ten sprej zabral úžasne.  

– Odporučili by ste produkt aj iným ľuďom s podobnými problémami?

Zaberá perfektne aj na prechladnutie a upchatý nos, či už u dospelých alebo detí. Určite by som ho odporučila aj iným ľuďom.

Prihláste sa na odber noviniek

Záleží nám na ochrane vašich údajov. Prečítajte si naše Zásady ochrany osobných údajov.

lunamedic

Firma lunomedic, s.r.o. sa zaoberá predajom inovatívnych zdravotníckych pomôcok a výživových doplnkov od renomovaných slovenských a zahraničných výrobcov, ktoré sú vyrábané za prísnych kritérií. V produktoch sú používané tie najkvalitnejšie extrakty surovín, čím chceme zabezpečiť maximálnu kvalitu pre Vás.

Kontaktné údaje

© 2023 lunomedic.sk | Všetky práva vyhradené